Saimniecībās lauksaimnieki saskaras ar vienu un to pašu problēmu: atrast, maksāt un paturēt darbiniekus.
Ikgadējā atzarošana ir viens no dārgākajiem saimniecības darbiem, un to vislabāk veic strādnieki ar vairāku gadu pieredzi. Darbaspēka trūkums pieaug ar katru gadu un darbinieku migrēšana starp valstīm samazina pieejamo darbaspēku.  Ir skaidrs, ka lauksaimniecības darbaspēka trūkums ir jauna norma. Ir daži risinājumi, jo daudzas valstis nevar adekvāti risināt darbaspēka krīzi. Vienkāršākie risinājumi ir:
Palielināt darbaspēka skaitu
Paaugstina strādnieku produktivitāti
Pagarināt darba periodu, kad strādnieki var veikt atzarošanu
Samazināt strādnieku kompensācijas prēmijas
Atzarošana ir būtisks saimniecības uzdevums neatkarīgi no ražas. Ja netiek veikta pienācīga atzarošana, ražas iznākums var tikt nopietni ietekmēts, kā rezultātā var samazināties produktivitāte, vai, gluži pretēji, pārāk liela ražas noslodze, kas noslogo augu un var pasliktināt augļu kvalitāti. Turklāt nepareiza atzarošana — vai nu nepareizā gadalaikā, vai strādnieki, kas piespiedu kārtā sagriež  zarus — var palielināt saslimšanas risku.
Latvijā, atšķirībā no D-Eiropas atzarošanas periods ir īsāks dēl laika apstākļiem. Tādēļ vēl jo vairāk nepieciešams darbu veikt ātri un efektīvi.
Lai gan sievietes parasti ir iesaistītas gandrīz visos lauksaimniecības aspektos, sākot no stādīšanas un ražas novākšanas līdz dzinumu retināšanai un augļu šķirošanai, atzarošana joprojām ir fiziski smags uzdevums, ko ir veikuši gandrīz tikai vīrieši. Šis fakts vien samazina atzarošanai pieejamo darbaspēku par 50%.
Turklāt strādniekiem, kas veic atzarošanas darbus, ir lielāks risks gūt katastrofālas traumas (t.i., pirkstu amputāciju) un atkārtotas kustības traumas, kas parasti izraisa tendinītu, karpālā kanāla vai rotatora manžetes traumas atkarībā no kultūras veida.
Gan amputācijas, gan atkārtotas kustību traumas var priekšlaicīgi izbeigt to gadu skaitu, kad darbinieki var veikt atzarošanas pienākumus. Atkārtotu kustību traumu  gadījumā saimniecību īpašnieki parasti jau ir ieguldījuši daudzus gadus, lai apmācītu strādnieku, lai viņš kļūtu par profesionālu atzarotāju un zaudētu šīs zināšanas, kad darbinieks tiek ievainots. Strādnieka kompensācijas izmaksas palielinās pēc traumas, bet tas rada arī papildu izmaksas saimniecības īpašniekam, jo ​​viņiem ir jāmeklē jauni darbinieki un jāiegulda ievērojams laiks jauna strādnieka apmācībā.
Sākotnējās traumas novēršana ir ļoti svarīga, jo Purdjū universitātes pētījums parādīja, ka strādniekiem ir par 39% lielāka iespēja gūt atkārtotas traumas fermā, strādājot pēc sākotnējās traumas. 1 no 4 darba zaudējuma traumām un slimībām, par kurām ziņots Darba statistikas birojam, bija saistīta ar atkārtotu sastiepuma traumu.

KAS IR ELECTROCOUP?

Electrocoup elektriskās atzarošanas šķēres ir vairāk nekā 35 gadus ilgas pētniecības un izstrādes produkts. Tā kā Electrocoup atvieglo zaru apgriešanu, tas dabiski palielina produktivitāti, kas mazina problēmas ar darbaspēku.
Šķēres ir vieglākās pasaulē tās griešanas jaudas dēļ. Ir pieejami divi griešanas režīmi, tostarp proporcionālais režīms, kas intuitīvi seko lietotāja sprūda pirksta kustībai un ļauj veikt precīzu darbu.Jaunais dizains nodrošina arī plašāku redzamības leņķi, kas ir īpaši noderīgi šaurās vietās. AKUMULATORS: Īpaši kompaktais litija jonu akumulators ļauj strādniekiem apgriezt visu darba dienu bez uzlādēšanas, un tas ir pietiekami mazs, lai to ievietotu kabatā. Tam ir arī šūnu aizsardzība un elektroniskā pārvaldības sistēma, lai novērstu akumulatora atmiņas problēmas.
LĀDĒTĀJS: Uzlādes laiks ir 90 minūtes. Iekļautais lādētājs pasargā litija jonu akumulatoru no atmiņas problēmām divos veidos: Katrs pilnais uzlādes cikls ietver šūnu līdzsvarošanu Hibernācijas režīms ļauj lietotājiem optimizēt akumulatoru ilgstošai uzglabāšanai. Hibernācijas režīmā akumulators var palikt neizmantots 12 mēnešus, neradot problēmas ar akumulatora atmiņu.


Šķēres apvienotajai ergonomikai, daudzpusībai, drošībai un jaudai ir pulsācijas efekts visā saimniecībā

KOMBINĒTA IETEKME:

Piesaistiet labākos darbiniekus. Strādnieki izvēlās strādāt un palikt saimniecībās, kas nodrošina vislabākos darba apstākļus, padarot viņu uzdevumus vieglākus un drošākus. Divkāršojiet darbaspēka fondu. Fizisko grūtību noņemšana no atzarošanas uzdevuma nodrošina lielāku darbinieku skaitu neatkarīgi no vecuma vai dzimuma. Saglabājiet zināšanas. Darbiniekiem novecojot, atzarošana būs uzdevums, ko viņi fiziski var turpināt, ļaujot saimniecībām paturēt profesionālus atzarotājus un nodot šīs zināšanas jaunajām darbinieku paaudzēm.

Ietaupiet NAUDU.

Kad darbs ir vieglāks, darbinieki ir mazāk noguruši un, protams, spēj palielināt produktivitāti, veicot vairāk griezumu dienā. Arī cilvēkresursu izdevumi samazinās, jo saimniecības pavada mazāk laika, lai meklētu, apmācītu un aizstātu darbiniekus. Darbinieku kompensācijas prēmijas samazinās, samazinoties traumām.
DARBASPĒKU TAUPOŠA TEHNIKA = LIELA ATDEVE Pārejai uz elektrisko šķērēm ir pulsācijas efekts visā saimniecībā, kā rezultātā tiek ietaupītas izmaksas visos cilvēkresursu aspektos, taču tā nodrošina arī konkrētus ietaupījumus, samazinot apgriešanai nepieciešamo stundu skaitu.