Japāņu stila zaru zāģis ieliektas formas, paredzēts zāģēt velkot.
Labs pirkums arboristiem. Komplektā ar apvalku aizsardzībai un transportēšanai\


Strādājot ar dārza instrumentiem ļoti svarīgi ir tos vienmēr pamanīt. Jaunie rokas zāģi no BELLOTA šoreiz ir spilgti sarkanā krāsā, neļaujot instrumentiem nozust

KĀDU ZĀĢI IZVĒLĒTIES ?

Lauva ir džungļu karalis. Pazīstams ar savu spēku un drosmi. Tas ir majestātisks, ar spēcīgiem zobiem, kas spēj uzņemties jebko.
Tas mūs ir iedvesmojis izveidot spēcīgu un izturīgu asmeni, kas griež cauri jebko, ko mēģina griezt. Classic atzarošanas zāģis ir viegli lietojams, tas ļauj pielietot nepieciešamo griešanas spēku, neietekmējot veiktspēju.

Classic Cut klāsts ir īpaši izstrādāts cilvēkiem, kuri zāģē daudz un ātrā tempā.


Gepards ir ātrākais sauszemes zīdītājs pasaulē. Tas spēj paātrināties no 0 līdz 100 km ir tikai 3 sekundēs. Tas mūs ir iedvesmojis izveidot ātrāko griešanas asmeni ar tīru, smalku nobeigumu. Atzarošanas zāģis Gepards ir paredzēts pieredzējušiem atzarošanas lietotājiem, tas ir ātri zāģējams, bez īpašas piepūles. Ar smalku, tīru apdari.


Expert Cut klāsts ir īpaši izstrādāts pieredzējušiem cilvēkiem, kuri meklē tīru  un gludu griezumu.


Šādi divi sadalījumi ir Bellotas jaunajai rokas zāģu sērijai. Piejami gan zāģi koka kātā , gan ar bi-materiāla rokturi. Tātad : pavisam vienkārši


Classic – Ātrāks griezums, lielai slodzei
Expert – Kvalitatīvāks, tīrāks griezums


Zāģiem ir iekļauts apvalks aizsardzībai un transportēšanai lietošanas laikā. Tas pielāgojas jūsu kustībām un varat to piestiprināt pie jostas un, ja esat kreilis, varat mainīt sānu malas atbilstoši savām vēlmēm.
Taisns zāģa asmens būs vairāk piemērots darbam līdz plecu augstumam, liektais zāģa asmens būs ērtāks darbam virs plecu augstuma.

Pieejams arī saliekams zāģis.