Grauzēju slazds SuperCat PRO SuperCat ar lielu triecienu jaudu un uzticamu trijžubura sprūdut Gallen, 22/03/2024. Ieviešot savu grauzēju slazdu PRO SuperCat, SWISSINNO uzsver savu lomu kā pionieri efektīvu, praktisku un dzīvniekiem draudzīgu kaitēkļu apkarošanas metožu izstrādē un ieviešanā, aktīvi nosakot jaunus standartus un virzot nozari humānā virzienā. Jaunākās paaudzes grauzēju kontrole apvieno uzlabotu trieciena spēku ar jutīgu trijzara sprūdu. Rezultāts ir efektīva un pret dzīvniekiem jutīga metode grauzēju populācijas ierobežošanai, kas ņem vērā gan lietotāju praktiskās vajadzības, gan dzīvnieku labturību. PRO SuperCat grauzēju slazds ir vairāk nekā 20 gadu garumā veiktas plašas izpētes un izstrādes rezultāts, un tas ir ievērojams progress cīņā pret kaitēkļiem.


Optimizēta koncepcija maksimālam panākumu līmenim

Novatoriskā slazda galvenais elements ir jaunizveidotais trijzaru sprūds, kas ir īpaši izstrādāts, lai pilnībā aizpildītu lamatas atveri. Šis dizains nodrošina, ka gan mazie grauzēji, gan parasti mazākās lauka peles, kas nokļūst slazdā, var aktivizēt sprūda mehānismu bez iespējas aizbēgt uz sāniem. Turklāt virs sprūda slazdā ir integrēts jauns nožogojums, kas neļauj dzīvniekiem uzkāpt un sabojāt novietni — problēma, kas rodas, izmantojot tirgū pieejamos zemākas kvalitātes modeļus. Nepieciešamais sprūda spēks ir samazināts līdz 10 gramiem, kas ir samazinājums par vairāk nekā 30%, lai nodrošinātu jutīgāku aktivizēšanu. Tas nodrošina, ka pat vieglākas un mazākas lauka peles vai grauzēji  droši iedarbinās slazdu.

Spēcīgāks trieciens un ātrāka kontrole

SWISSINNO grauzēju slazda PRO SuperCat efektivitāti un humāno darbību ievērojami uzlabo triecienmehānisma palielinātais atsperes spēks. Ievērojams iespīlēšanas spēka palielinājums par vairāk nekā 80% līdz vismaz 2,2 kilogramiem nodrošina nepārspējamu efektivitāti. Šis tehniskais uzlabojums ievērojami samazina nogalināšanas procedūru līdz pēc iespējas īsākam un absolūtam nepieciešamajam minimumam, tādējādi nodrošinot humānu pieeju. Slazds ir ļoti viegli darbināms un pieejams ikvienam. Slazdu ir vienkārši uzstādīt, viegli pavelkot uz augšu sviru, un tas ir gatavs lietošanai. Tā iestatīšana ir bez piepūles un aizņem dažas sekundes: jūs vienkārši pavelciet rokturi līdz fiksatoram, kas sagatavo slazdu un prasa ļoti maz piepūles. Šis lietotājam draudzīgais dizains ne tikai nodrošina vieglu vadāmību, bet arī nodrošina, ka slazds ir drošs lietotājam.

Vienkārša izvietošana un uzraudzība, ātra izvietošana

Slazdu ir ļoti viegli lietot: viss, kas jums jādara, ir jāatrod grauzēju tunelis, lai tur novietotu slazdu. Šo procesu vēl vairāk vienkāršo piederumu komplekts, kas sastāv no zemējuma zondes un caurumu griezēja. Šie instrumenti ļauj izdurt cauri zemei, lai labāk atrastu tuneli, un izveidot piemērotu atveri, kurā ievietot slazdu. Liela priekšrocība salīdzinājumā ar parastajiem stiepļu vai knaibļu slazdiem ir PRO SuperCat slazda spēja noķert grauzējus  abos tuneļa virzienos, kas padara to divreiz efektīvāku. Turpretim, izmantojot parastos stiepļu slazdus, katram ķeršanas  virzienam ir nepieciešams atsevišķs slazds. Turklāt stiepļu slazdi ir novietoti pilnībā zem zemes un tāpēc nav redzami, kas apgrūtina pārbaudi. Ar slazdu PRO SuperCat augšdaļa redzami izvirzās no zemes, kas ļauj daudz vienkāršāk pārbaudīt, vai slazds ir nostrādājis. Šī vienkāršās apstrādes, paaugstinātas efektivitātes un labākas kontroles kombinācija padara slazdu par daudz labāku alternatīvu mūsdienu kaitēkļu apkarošanā.

Ilgspējīgs un izturīgs

Pateicoties augstas kvalitātes, izturīgu materiālu izmantošanai, slazds nodrošina ilgāku kalpošanas laiku un uzticamu veiktspēju dažādos lietošanas apstākļos. To ūdensizturīgā un jebkuros laikapstākļos izgatavotā konstrukcija, kas izgatavota no pārstrādātas plastmasas, ir gan videi draudzīga, gan ārkārtīgi izturīga pret elementiem. Atšķirībā no daudziem stiepļu slazdiem, kas izgatavoti no nerūsējošā tērauda, slazds PRO SuperCat ir labāk piemērots izmantošanai lauksaimniecībā, kā arī dārzā. Tas ir tāpēc, ka, pļaušanas laikā tos neievērojot, nav pļaujmašīnu bojājumu riska, kā tas var notikt ar nerūsējošā tērauda slazdiem. Efektīvas grauzēju apkarošanas nozīmi dārzos un lauksaimniecībā nevar pārvērtēt, jo grauzēji var nodarīt būtisku kaitējumu augiem un kultūraugiem. Ūdensžurku un kurmju  slazds PRO SuperCat piedāvā efektīvu risinājumu šī kaitēkļa apkarošanai, nepiesārņojot vidi un neievērojot dzīvnieku labturību. Sīkāku informāciju par kurmju un ūdensžurku slazdiem  variet atrast šeit :