Elektriskais pelu un žurku slazds SuperCat ar telefona aplikāciju - higiēnisks, drošs un sugai piemērots

 Ja peles un žurkas ieviešas tirdzniecības vai dzīvojamos rajonos un tās nevar padzīt vai noķert dzīvas, tad palīdzēs tikai letāli risinājumi. Lai novērstu nekontrolētu grauzēju izplatīšanos un lielus bojājumus, tiek izmantoti peļu un žurku slazdi vai inde. Pēdējā ir sliktākā pieeja, indes ne tikai apdraud cilvēkus, mājas un savvaļas dzīvniekus, bet saindētie grauzēji iet bojā tikai pēc dažām intensīvām ciešanām dienām. Visbeidzot, mirušās žurkas un peles bieži netiek atrastas un iznīcinātas, kas rada turpmākas problēmas (smaka, kukaiņi). No otras puses, slazdu izmantošana ir ātrāka, mērķtiecīgāka, higiēniskāka un humānāka. Papildus pārbaudītajiem trieciena slazdiem tagad ir arī daudzi jauni un tehniski sasniegumi, gan ar mehāniskiem, gan elektroniskiem slazdiem. Šie uzlabotie slazdi piedāvā dažas svarīgas priekšrocības.SWISSINNO ir izstrādājis jaunu elektronisku peļu un žurku slazdu, kas aicina grauzējus, strādā absolūti uzticami, droši ķer, ātri un efektīvi nogalina un ļauj higiēniski un bezkontakta iztukšot slazdu. Kad slazdi ir uzstādīti, tie ir jāpārbauda katru dienu, SWISSINNO elektroniskais peles un žurku slazds automatizē šo uzdevumu un nosūta ziņojumu tieši uz jūsu mobilo ierīci, izmantojot Bluetooth, un paziņo par jebkuru ķērienu, izmantojot bezmaksas SWISSINNO Android vai iOS lietotni. Tos var viegli instalēt viedtālruņiem un planšetdatoriem, ļaujot lietotājam jebkurā laikā skatīt slazda statusu. Lietojumprogramma parāda šādu informāciju: darbība, aizķeršanās, akumulatora līmenis un kļūdas. Ērta, moderna un sugai atbilstoša kaitēkļu kontrole no jūsu dīvāna.


3-plākšņu sistēmas sprūds un 9000 voltu augstsprieguma trieciens

Lai gan dažreiz ir svarīgi iznīcināt kaitēkļus, SWISSINNO tomēr ir svarīgi, lai tas tiktu darīts ātri, humāni un uzticami. Lai to nodrošinātu, elektroniskās peles un žurku lamatas palaidējs nedarbojas mehāniski, bet ir aprīkots ar 3 plākšņu sensoru. Grauzējam ir jāaktivizē katra no šīm plāksnēm, lai izraisītu augstsprieguma triecienu. Šis ģeniālais mehānisms kopā ar izturīgo konstrukciju, kurā izmantoti izturīgi materiāli, ļauj pelēm un žurkām rūpīgi pārbaudīt slazdu un pārvarēt jebkādu atturību. Augstspriegums tiek ieslēgts tikai tad, kad viņi ir iepazinušies ar slazdu un uzkāpuši uz 3. plāksnes pašā slazda galā. Visas 3 plāksnes ir novietotas zem augsta sprieguma, un grauzēji atrodas optimālā stāvoklī. Viņi nevar atkāpties atpakaļ, jo arī pirmajai plāksnei tiek pielikts augsts spriegums.

Pie 9000 voltu šis sitiens ir ārkārtīgi spēcīgs, un jebkura izmēra peles un žurkas tiek nogalinātas ārkārtīgi ātri un pēc iespējas humānākā veidā. Lai ģenerētu tik augstu spriegumu, elektroniskajam peles un žurku slazdam ir nepieciešami četri C tipa akumulatori (LR14), un ir iespējams akumulatora darbības laiks līdz 12 mēnešiem vai līdz 50 ķermeņiem. Slazds aktivizēsies tikai tad, ja ir pieejams pietiekami daudz akumulatora jaudas, tādējādi efektīvi novēršot, ka augstsprieguma trieciens ir pārāk vājš un rada tikai sāpes un ciešanas, nevis nāvi. Akumulatora uzlādes statusu var pārbaudīt jebkurā laikā, izmantojot lietotni.

Kā ēsmu var izmantot saulespuķu sēklas, labības graudus vai citu sauso barību. Lai rosinātu grauzēju interesi, pirms lamatas jāizliek arī daži graudi. Pēc ieslēgšanas normālā darbībā slazds nemirgo un nepīkst, jo žurkas un peles skeptiski reaģētu uz gaismu un skaņām.

Uzraudzība un kontrole, izmantojot lietotni

Lai gan elektronisko peli un žurku slazdu var darbināt arī bez Bluetooth savienojuma un pilnībā neatkarīgi no lietotnes, abas šīs funkcijas sniedz praktiskas priekšrocības. Varat viegli lejupielādēt bezmaksas lietotni iOS vai Android ierīcēm un instalēt to savā viedtālrunī vai planšetdatorā. Pēc tam palaidiet lietotni, izveidojiet Bluetooth savienojumu un atļaujiet paziņojumus no lietotnes. Pirmās lietošanas laikā varat vienreiz aktivizēt slazdu lietotnē, lai tā automātiski izveidotu savienojumu. Vienlaikus ar lietotni var uzraudzīt vairākus slazdus, ​​un slazdiem var piešķirt atsevišķus ierīču nosaukumus, lai iegūtu labāku pārskatu..

Elektroniskais peles un žurku slazds paziņo visiem pievienotajiem viedtālruņiem un planšetdatoriem par jebkādiem aizķerumiem, tiklīdz tas atrodas Bluetooth savienojuma diapazonā. Tagad vienu vai vairākus slazdus var novietot jebkurā jūsu izvēlētā vietā, vai tas būtu pagrabā, bēniņos, virtuvē, garāžā vai dārza šķūnī, arī grūti sasniedzamās vietās. Tā vietā, lai veiktu laikietilpīgas, nogurdinošas pārbaudes, kurās ir jāpārbauda katrs slazds atsevišķi, tagad varat vienkārši gaidīt, kamēr lietotne paziņos par ķērienu. Nakts režīms lietotnē nodrošina, ka paziņojumi tiek atlikti uz izvēlētu laiku, kurā jūs nevēlaties, lai jūs traucētu.

Kaitēkļu kontrole profesionālā līmenī

Uzticama palaišana, ātra un humāna nogalināšana, ērta kontrole, izmantojot lietotni – tā ir profesionāla un mūsdienīga kaitēkļu kontrole ikvienam lietotājam. Ar elektronisko peļu un žurku slazdu SWISSINNO ir uzstādījis vēl vienu pavērsienu humānā kaitēkļu apkarošanā un atbilst nākotnes standartiem jau šodien.