Tās ir kaitinošas, atstāj nekārtību un inficē pārtiku: mēs runājam par maziem lidojošiem kukaiņiem, piemēram, mušām un augļu mušām. Kamēr mušas galvenokārt piesārņo logu rūtis un var atņemt mums miegu, otrām patīk inficēt mūsu gardos augļus. Lai arī augļu mušas neapdraud mūsu veselību, tomēr ir nepatīkami, kad neskaitāmas šņāc apkārt un atstāj uz mūsu pārtikas kāpurus. Kukaiņu ķīmiskā iznīcināšana nav veselīgs risinājums, it īpaši pārtikas jomā, bet kādas vēl metodes ir, lai atbrīvotos no šiem kaitēkļiem? SWISSINNO piedāvā ekoloģiskus, netoksiskus un efektīvus risinājumus. Tie ir augļu mušu slazds, kā arī parasto mušu slazds un mušu slazds logā, kas  veiksmīgi cīnās pret lidojošiem nekārtību izraisītājiem, neizmantojot nekādas toksiskas ķīmiskas vielas.


Vasaras laiks ir kukaiņu laiks


Maijā, jūnijā un jūlijā siltā laikā strauji attīstās kukaiņu kāpuri. Tādējādi īpaši vasarā kukaiņu slodze dzīvokļos, mājās, veikalos un restorānos ir liela. Mušas šajā laikā ir gandrīz visur, un to zumēšana ir kaitinoša, īpaši telpās. Tomēr ne tikai troksnis var kļūt par traucēkli. Kukaiņi var arī pārnēsāt baktērijas, tāpēc tie ir īpaši nevēlami viesi virtuvē. Tas pats attiecas uz augļu mušām, kas ātri sabojās sagrieztus augļus.

Izvairieties no ķīmiskiem insekticīdiem un citiem toksīniem


Ja vēlaties apturēt augļu mušas, varat izmantot ķīmiskus šķīdumus. Šie insekticīdi var nogalināt odus, augļu mušas un mušas, bet pēc lietošanas tie paliek uz izsmidzinātajiem materiāliem vai gaisā. Kad bērni spēlējas mājās, viņi ātri nonāk saskarē ar saindētajām virsmām un pēc tam ieliek mutē inficētās rokas. Lai gan tas nav akūti dzīvībai bīstams, vecāki acīmredzamu iemeslu dēļ vēlas no tā izvairīties. Tāpat ir ar mājdzīvniekiem. Šīs indes var nopietni uzbrukt viņu ķermenim. Turklāt insekticīdi nenošķir labvēlīgos organismus, piemēram, bites, un kaitēkļus, piemēram, augļu mušas; viņi vienkārši nogalina visu. Tāpēc efektīva, mērķtiecīga un ekoloģiska kaitēkļu kontrole nav iespējama ar ķimikālijām. Pēdējais, bet ne mazāk svarīgi, nav atļauts izmantot indi dažās jutīgās vietās, piemēram, virtuvēs un restorānos. Un pat tad, kad tas ir atļauts, neviens viesis nebūs priecīgs redzēt, ka insekticīdi tiek dāsni izsmidzināti ap viņu ēdienu gatavošanas vietu.


Gudri ekoloģiski produkti: cīnieties pret kaitēkļiem ar mušu slazdiem un citiem produktiem.


Ekoloģiskie mušu slazdi atrisina problēmu, neizmantojot ķīmiskas vielas. Tas darbojas pat ārpus telpām, kā to pierāda SWISSINNO Mušu slazds ārtelpām. Šīs novatoriskās sistēmas pamatā ir atraktants, kas selektīvi piesaista tikai mušas. Pēc tam tās tiek noķertas slazdā. Tas ļauj efektīvi atbrīvot no mušām āra laukumus sabiedriskās ēdināšanas nozarē, rotaļu laukumus vai vietas ar atkritumiem. Ilgtspējīgai lietošanai ir svarīgi, lai atraktants nepievilinātu bites. Tādā veidā šie labvēlīgie organismi nav apdraudēti, un tie ir jāaizsargā.


Aizsardzība pret kukaiņiem iekštelpās


Ir arī ekoloģiski risinājumi mājas iekšienē kaitinošiem kukaiņiem. Mušu slazds logā ir īpaši izsmalcināts. Tas izmanto fenomenu, ka kukaiņus piesaista gaisma. Droši vien visiem ir pazīstama muša, kas lido pāri loga rūtij, tās dūkojošā skaņa, tāpat kā  nospiedumi, ko tā atstāj. SWISSINNO logu mušu slazds tiek vienkārši uzstādīts logu stūros. Slazdu iekšpusē ir lipīgas virsmas, pie kurām kukaiņi pielīp. Tas ietaupa mušu dzenāšanu ar mušu sitēju, un tāpēc ir praktiskāk un higiēniskāk. Augļu mušu slazdā atkal tiek izmantots atraktants, kas tiek ievietots īpaši izstrādātā slazdā. Mušas iekļūst slazdā, bet vairs nevar tikt ārā. Vēl viena priekšrocība: Fruit Fly Trap ir pieejamas rezerves ēsmas, kas nozīmē, ka to var izmantot atkārtoti.

Ilgtspējīga aizsardzība pret kaitinošiem kukaiņiem


Šveices uzņēmums SWISSINNO piedāvā plašu videi un dzīvniekiem draudzīgu kaitēkļu kontroles risinājumu klāstu privātiem un komerciāliem lietotājiem. Izstrādājot šos produktus, galvenais uzsvars tiek likts uz visaugstākā efektivitātes līmeņa nodrošināšanu, tajā pašā laikā harmonijā ar dabu. Tādējādi tiek nodrošināta mērķtiecīga kaitēkļu apkarošana, kas nerada draudus ekosistēmai un ko var īstenot dzīvniekiem draudzīgā veidā. "Mēs aizsargājam to, kas jums patīk" – SWISSINNO aizsargā cilvēka dzīves jomas un pārvar jaunus izaicinājumus kaitēkļu apkarošanā ar inovatīviem, ekoloģiskiem produktiem.