Lai veiksmīgi, efektīvi un dzīvniekiem draudzīgā veidā noķertu peles un žurkas, slazdi regulāri jāpārbauda neatkarīgi no tā, vai tie ir dzīvu dzīvnieku noķeršanas slazdi vai parasti slazdi. Tas ir īpaši svarīgi dzīviem slazdiem, jo ​​iesprostotie dzīvnieki krīt panikā un laika gaitā mirst no slāpēm, bada un stresa. To, vai slazds ir aizvēries, tādējādi kaut ko iesprostojot, var pārliecināties tikai pārbaudot to no tuvuma. Tas ir kaitinoši un atkarībā no tā, kur atrodas lamatas, var būt arī ļoti apgrūtinoši. Tāpēc Šveices kvalitātes uzņēmums SWISSINNO tagad ir izstrādājis ierīci "Catch Alert Connect SuperCat", kas paziņo par nostrādāšanau un atvieglo slazdu pārbaudi, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru. To var viegli savienot ar visiem SWISSINNO peļu un žurku slazdiem un tā automātiski pārraida slazda statusu uz bezmaksas lietotni, izmantojot Bluetooth. Šī lietotne ir pieejama gan Android, gan Apple operētājsistēmām. Push paziņojumi brīdinās jūs par slazda aktivizēšanu, un jūs varat arī pārbaudīt slazda statusu jebkurā laikā bez jebkādām problēmām.




Slazdu pārbaude nepieejamās vietās

Pelēm un žurkām patīk ieiet mājās, dzīvokļos, pagrabos, bēniņos, garāžās, dārza nojumēs utt., īpaši rudenī. Tiem izdodas iekļūt siltās iekštelpu zonās, bieži vien caur nelielām plaisām un plaisām mūros, grīdās vai spraugām gar kanalizācijas caurulēm. Tiklīdz grauzēji apmetas, tie atstāj fekāliju pēdas, ēd ēdienu krājumus vai grauž kabeļus un laiku pa laikam padara sevi pamanāmus ar skrāpējumiem. Tomēr daudzos gadījumos jūs nevarat noteikt precīzu viņu atrašanās vietu. Tāpēc jūs novietojat slazdus tur, kur jums ir aizdomas, ka atrodas kaitēkļi. Bieži vien tās ir vietas, kuras jūs regulāri neapmeklējat, piemēram, pagrabi vai bēniņi. Došanās uz šīm vietām, lai pārbaudītu peļu un žurku slazdus, ​​ir apgrūtinājums, un jūs varat aizmirst tos pārbaudīt vairākas dienas. Ja dzīvnieki tiek noķerti šajā laikā izmantojot dzīvos slazdus, tie cieš.  Ja tiek izmantoti parastie slazdi, tie sāks sadalīties. Neviena no šīm situācijām nav ideāla. Pirmais nozīmē, ka grauzēji tiek nevajadzīgi spīdzināti, kā rezultātā dzīvnieks iet bojā. Tas padara dzīvu slazdu bezjēdzīgu. Slazds, kas faktiski tika izstrādāts kā humāns risinājums peļu un žurku atbaidīšanai, tādējādi kļūst par spīdzināšanas instrumentu. Izmantojot mūsu "Connect SuperCat" ierīci, jūs varat to novērst un ātri un vienkārši pārbaudīt slazdu. Paziņojums nonāks viedtālrunī vai planšetdatorā, tiklīdz slazds ir iedarbināts

Tātad, ja, pārbaudot peļu vai žurku slazdus, ​​nevēlaties iegūt nekādus šausminošus atklājumus vai nevarat bieži pārbaudīt visus savus slazdus, ​​izmantojiet mūsu sistēmu "Catch Alert Connect SuperCat". Jums pat nav jāpērk jauns lamatas. Ja jums jau ir viens vai vairāki SWISSINNO peļu vai žurku slazdi, varat viegli paplašināt savu aizsardzību ar "Connect SuperCat". Mazā ierīce tiek darbināta ar divām parastajām AAA baterijām, un to var viegli pievienot jebkuram SWISSINNO peļu un žurku slazdam. Pēc tam varat lejupielādēt bezmaksas lietotni no Apple App Store vai Google Play App Store un iestatīt vajadzīgo slazdu. Ar programmu var savienot jebkuru skaitu "Connect SuperCat" sistēmu. Tāpēc jūs varat vienlaikus pārbaudīt vairākus slazdus. Tiklīdz tiek iedarbināts slazds, "Connect SuperCat" pa Bluetooth nosūta signālu uz lietotni un attiecīgā ierīce, planšetdators vai viedtālrunis par to informē lietotāju. Rezultātā varat pārbaudīt savu peļu un žurku slazdu statusu no jebkuras darbības zonas, neatkarīgi no tā, vai ērti sēdējat uz dīvāna vai ieturat maltīti.




Inovācijas un jauni standarti kaitēkļu apkarošanā


SWISSINNO mērķis ir efektīva un ilgtspējīga kaitēkļu kontrole saskaņā ar dabu un dzīvnieku un sugu aizsardzību.
Indes un ķīmisko vielu vietā Šveices kvalitātes uzņēmums paļaujas uz jaunām tehnoloģijām un pārbaudītu kontroles metožu optimizāciju un attīstību. Tas nozīmē, ka tiek ievēroti gan pašreizējie dzīvnieku un sugu aizsardzības standarti, gan tiek noteikti jauni standarti nākotnei.