Cīnieties ar pelēm efektīvi, ātri

un saskaņā ar dzīvnieku labturību St. Gallen (agrar-PR) — peļu slazds ar ekomarķējumu "Zilais eņģelis" "Peļu vairāk nav !" tā tagad saka par visiem tiem, kam pietika ar peļu sērgām. Izmantojot Šveices uzņēmuma SWISSINNO PRO SuperCat peļu slazdu, nevēlamos grauzējus var efektīvi un atbilstoši dzīvnieku labturībai iznīcināt pēc iespējas īsākā laikā. To apstiprina arī Vācijas Federālā vides aģentūra, kas PRO SuperCat peļu slazdam piešķir ekomarķējumu "Blue Angel". Lai to panāktu, slazds tika plaši pārbaudīts un klasificēts kā ilgtspējīgai kaitēkļu kontrolei piemērots produkts, kas ir sevi pierādījis lietošanā, atbilst visaugstākajām prasībām un neizmanto ķīmiskas vielas. Lai saņemtu vides marķējumu "Zilais eņģelis" un peļu slazds tiktu klasificēts kategorijā "Dzīvnieku labturībai draudzīgs", ir jāievēro stingri kritēriji. Tie ietver peļu slazda pievilcību, dzīvnieku labturībai draudzīgu darbības veidu un efektivitāti. PRO SuperCat bija nepārprotami pārliecinošs visās jomās. Cik uzticami peļu slazds piesaista peles?
Peļu slazda pievilcība ir atkarīga no tā, cik peļu slazdu apmeklē maksimāli 7 dienu laikā. Vismaz 90% no visām pelēm ir jāapmeklē lamatas, lai saņemtu "Zilo eņģeli". Šajā kategorijā peļu slazds PRO SuperCat sasniedza iespaidīgus 100%. Tātad visas peles ir apmeklējušas slazdu. Tā nav nejaušība, jo izmantotā dabiskā ēsma bez ķimikāliju pievienošanas ir vienkārši neatvairāma pelēm un tās droši pievilina.

Cik ātri un humāni spēj nogalināt peļu slazds?

Lai slazds saņemtu novērtējumu "dzīvnieku labturībai draudzīgs", tam 30 līdz 60 sekunžu laikā jānogalina vismaz 80% no visām pelēm.

Pateicoties jaudīgajam trieciena mehānismam un patentētajai "vieglas uztveršanas sistēmai", PRO SuperCat peļu slazds var spīdēt arī šajā kategorijā. 83% no visām pelēm nomira mazāk nekā 30 sekundēs, 91% - mazāk nekā 60 sekundēs. Tas ir tāpēc, ka slazds iedarbināsies tikai tad, ja pele ir ideāli novietota un paceļ galvu, kad tā iekož ēsmā. Tas garantē ātru sitienu pa kaklu un novērš nevajadzīgas ciešanas un garām aizķeršanu. Vai peļu invāziju var veiksmīgi novērst ar peļu slazdu? Lai apstiprinātu peļu slazda efektivitāti, tam ir jāiznīcina 90% no esošās peles populācijas. Šim nolūkam tiek veikts lauka pētījums ar vidēja izmēra mājas peles invāziju (14 peles).
Samazinājums, kas reģistrēts, izmantojot PRO SuperCat peļu slazdu, ir 100%. Tādējādi slazds varēja veiksmīgi noķert un nogalināt visas peles. Vidējai peļu invāzijai pietiek ar vienu peļu slazdu un nav nepieciešami papildu instrumenti. Ir svarīgi pareizi lietot slazdu un regulāri to pārbaudīt. Smagas peļu invāzijas gadījumā ir vēlams uzstādīt papildu slazdus. Peles kontrolē augstākajā līmenī Peļu slazda priekšrocības ar "Zilā eņģeļa" balvu ir acīmredzamas. Atšķirībā no citiem produktiem šie ir daudz efektīvāki, dzīvniekiem draudzīgāki un efektīvāki.
Uzņēmumam SWISSINNO šī ir vēl viena norāde, ka uzņēmuma koncentrēšanās uz ilgtspējīgu kaitēkļu apkarošanas metožu izpēti un izstrādi nodrošina ilgtermiņa panākumus. Tādi produkti kā PRO SuperCat peļu slazds nosaka jaunus standartus un atbilst klientu vēlmēm. Inovatīvais Šveices uzņēmums SWISSINNO SOLUTIONS AG nosaka jaunus standartus kaitēkļu apkarošanā. Globāli sadarbojoties un ievērojot augstākos dzīvnieku labturības standartus, tiek izstrādāti slazdi, kas ir pēc iespējas efektīvāki un atbilstošāki sugai.