St. Gallen, 28/04/2022
Padzeniet kurmjus un ūdensžurkas no j
ūsu dārza, droši un efektīvi


 Ikviens, kam ir dārzs, zina un baidās no viņiem! Tie kaitēkļi, kas iznīcina zālienu un iznīcina dārza dobes. Pareizi, tās ir ūdensžurkas un kurmji. Būdams dārznieks, jūs bieži saskaraties ar šiem dzīvniekiem, īpaši tagad, pavasarī, un jums ir jādomā par labāko veidu, kā no tiem atbrīvoties. Lai to izdarītu, vispirms ir jāzina, vai radījums, kas izraisa visus bojājumus jūsu dārzā, ir kurmis vai ūdensžurka. Pēc identificēšanas nākamais solis ir rast efektīvu, sugai atbilstošu risinājumu.
Dažas ieteicamās sistēmas pēc
SWISSINNO būtu ūdensžurku slazds SuperCat, kurmju slazds SuperCat vai solārais kurmju un ūdensžurku atbaidītājs. Tie nav toksiski, ir viegli lietojami un ilgmūžīgi.  Bet dažās valstīts, piemēram, Vācijā, kur kurmji ir aizsargājama suga, tos ir aizliegts nogalināt, tomēr var atvairīt ar skaņas viļņiem, kas ir nekaitīgi šiem grauzējiem.



Kurmji ir aizsargāti daudzās valstīs, ieskaitot Vācijā


Atšķirībā no ūdensžurkām, kurmji nerada problēmas, ēdot jaunus augus, saknes vai puķes! Kurmji veido garas tuneļu sistēmas un izgrūžot zemi veidojas skatam nepatīkamas kaudzes viscaur mauriņam. Kurmji barojas galvenokārt ar sliekām un kukaiņu kāpuriem, bet ar to izraktajiem tuneļiem tie veido ceļu ūdensžurkām, lai tās tiktu pie savas barības bāzes. Lai gan ūdensžurkas arī rok pašas savus tuneļus, viņas labprātāk izmanto tos, kas ir kurmju izrakti.


Dažās valstīs kurmji ir aizsargājama suga, un tos nedrīkst nogalināt. To valstu vidū ir Vācija, Austrija, Somija, Slovēnija, Horvātija un Serbija. Šveicē kurmjus var nogalināt tikai tad, ja lamatas ātri nogalina dzīvnieku, un sugai piemērotā veidā.


Ūdensžurkas nav aizsargāta suga, un tās var kontrolēt ar jebkuru metodi.


24 stundu aizsardzība pret kurmjiem un ūdensžurkām


Kurmju un ūdensžurku ultrskaņas atbaidīšanas ierīču pielietošana ir atļauta visās valstīs. SWISSINNO ar saules enerģiju darbināmā kurmju un ūdensžurku atbaidītāja dēļ gan kurmji, gan ūdensžurkas tiek izdzīti no dārza ar nekaitīgiem skaņas viļņiem un vibrācijām. Jutīgie dzīvnieki pamet zonu, jo ierīce ik pēc 40 sekundēm rada skaņas vilnus aptuveni 650 m ² platībā. Skaņas viļņi ir nemanāmi un nekaitīgi cilvēkiem un mājdzīvniekiem. Ar saules enerģiju darbināmā kurmju atbaidītāja saules bateriju izmanto ierīces uzlādēšanai, lai garantētu ilgstošu lietošanu 24 stundas diennaktī. Produkts būs ideāli piemērots visiem dārzu īpašniekiem, kuri vēlas aizsargāt savu zemi un nevēlas nogalināt nevienu dzīvnieku.



Cīņa ar kurmjiem – ja atļauts, tad izmantojiet efektīvas, netoksiskas metodes


Valstīs, kurās kurmji nav aizsargāti, var izmantot arī SWISSINNO kurmju slazdu SuperCat. Tas ir ārkārtīgi efektīvs un viegli lietojams. Lai to izmantotu, uzstādiet slazdu un novietojiet to kurmju tunelī. Pretstatā indei, ar šo slazdu var veikt mērķtiecīgas darbības pret kurmjiem, neapdraudot citus savvaļas radījumus, labvēlīgus organismus vai mājdzīvniekus. Tāpēc lamatas izmanto arī daudzi dārznieki. Nav vajadzīga ēsma un tunelis ir aizsargāts neatkarīgi no tā, kurā virzienā kurmis virzās.



Cīņa ar ūdensžurkām - cīņa ar ūdensžurku slazdu SuperCat


Ūdensžurkas ir grauzēji, un tām interesē tikai augi. Dārzniekiem tas būs postoši, jo sīpoli un sakņu dārzeņi to ēdienkartē ir favorīti. Ja jūsu dārzeņi mirst viens pēc otra, ļoti iespējams, ka par to ir atbildīga Ūdensžurka. Zemes tuneļi ir vēl viena zīme, kas liecina par ūdensžurku invāziju dārzā. Jūs reti atradīsiet saknes, jo ūdensžurkas tās būs apēdušas. Ūdensžurkas slazds SuperCat efektīvi cīnās pret mazajiem grauzējiem, tas ir ērti lietojams un viegli uzstādāms. Ievietojiet to ūdensžurkas/kurmja tuneļa sistēmā. Slazdā tiek noķertas peles un ūdensžurkas, neatkarīgi no tā, kurā virzienā viņas pārvietojas, neizmantojot ēsmu vai indi. Pirms izmantot ūdensžurkas slazdu, precīzi jāpārbauda, kas tieši dzīvo jūsu dārzā.

Šveices kvalitāte apvienojumā ar visaugstāko cieņu pret dzīvniekiem un dabu


SWISSINNO produkti efektīvi aizsargā teritorijas, kur mēs pavadam savu laiku. Tie ir izstrādāti videi draudzīgai un ilgtspējīgai izmantošanai. Ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas atbrīvoties no kurmjiem vai ūdensžurkā, netoksiskā un dzīvniekiem draudzīgā veidā.


Kontaktinformācija
SWISSINNO SOLUTIONS AG
Rosenbergstrasse 22
9000 St Gallen
Šveice

T + 41-71-223 4016
F + 41-71-223 4024
info@swissinno.com
https://www.swissinno.com